Over ons

Welkom

Welkom bij AutoFirst Tolsma, de allround garage voor alle merken en types auto's. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere APK, de meest uiteenlopende auto onderhoud- en reparatiewerkzaamheden. Maar ook voor de (de-)montage van uw banden, uitlaten en schokdempers. U krijgt van ons altijd een vrijblijvend advies wat betreft noodzakelijk reparaties alvorens wij uw auto repareren. Wij hebben de auto elektronica en deskundigheid in huis om ook de complexe problemen op te lossen. Kortom, u bent niet meer afhankelijk van de merkdealer.

Auto service

Met storingen en schade heeft u gelukkig niet dagelijks te maken, mocht dit echter een keer het geval zijn, dan kunt u een beroep doen op onze mobiele service of bergingsauto. De bergingsauto wordt ook ingezet voor transport van auto's.

Occasions

Aan het Surein 7 kunt u onze showroom bezoeken waar verschillende occasions staan. Kom gerust langs, of bekijk de occasions online!

Werkplaats

In onze werkplaats wordt uw auto onder handen genomen door vakkundige mensen met een gedegen opleiding en ruime ervaring. Door deze expertise en de modernste apparatuur zijn wij in staat zo efficiënt mogelijk te werken.

Bovag garantie

Bekijk occasions

Bekijk hier de occasions van
AutoFirst Tolsma

Lees meer
Bovag garantie

APK-Keuring nodig?

Laat uw auto APK keuren bij
AutoFirst Tolsma

Lees meer
Bovag garantie

Isuzu dealer

Officieel dealer van Isuzu

Lees meer
Bovag garantie

Winterbanden wissel

De winter komt er weer aan, dus tijd voor nieuwe winterbanden! Lees hier waarom

Lees meer