Werkplaats

 

In onze werkplaats kunt u terecht voor diverse garagediensten. U kunt bij ons terecht voor de jaarlijkse APK keuring, maar ook voor een grote of kleine onderhoudsbeurt. Ook bent u bij ons aan het goede adres voor uw (winter)banden. U kunt uw banden online bij ons aanschaffen en door ons laten monteren. Kijk rond op onze website, plan een afspraak in via onze Afspraakplanner of kom langs in onze werkplaats!

Wij zijn aangesloten bij AutoFirst. AutoFirst is de allround garage voor alle merken en types auto's. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere APK, de meest uiteenlopende auto onderhoud- en reparatiewerkzaamheden. Maar ook voor de (de-)montage van uw banden, uitlaten en schokdempers. U krijgt van ons altijd een vrijblijvend advies wat betreft noodzakelijk reparaties alvorens wij uw auto repareren. Wij hebben de auto elektronica en deskundigheid in huis om ook de complexe problemen op te lossen. Kortom, u bent niet meer afhankelijk van de merkdealer.

Scherpe, duidelijke en gelijke prijzen!

Alle AutoFirst bedrijven hanteren een uniform prijsbeleid voor onderhoud en reparatie. Er wordt altijd vooraf een duidelijke prijsopgave gemaakt zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. De prijzen bij AutoFirst zijn absoluut concurrerend te noemen. Dit is mogelijk geworden door de gezamenlijke inkoopvoordelen waar de AutoFirst bedrijven dagelijks van profiteren.

Bij uw AutoFirst bedrijf kunt u altijd vrijblijvend terecht voor meer informatie!

Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

AutoFirst Tolsma Mobiliteitsgarantie

Lees meer
Bovag garantie

Isuzu dealer

Officieel dealer van Isuzu

Lees meer
Bovag garantie

APK-Keuring nodig?

Laat uw auto APK keuren bij
AutoFirst Tolsma

Lees meer
Bovag garantie

Bekijk occasions

Bekijk hier de occasions van
AutoFirst Tolsma

Lees meer